#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Cool bandáže pro lidi i zvířata

9. 5. 2019

Když se před pár desítkami let objevily na trhu ortézy, bandáže se ocitly v ohrožení. Nemoderní, neestetické, nepraktické! Ale bandáže CoPoly se konkurence bát nemusejí, jejich vlastnosti a skvělý vzhled vracejí ortézám těžký úder.

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

Bandáže a bandáže

Klasické bandáže (pružná obinadla) mají řadu nevýhod, kvůli kterým jejich používání postupně opouštíme. Tou nejvýznamnější je nesnadná aplikace a nutnost použití háčků či náplastí k upevnění. Pokud se náplast odlepí nebo háček vyvlékne (případně zasekne do pacientovy kůže), obinadlo ztrácí funkci. Zůstat uprostřed ulice s pomalu se odvíjejícím obinadlem, bez náplasti, bez náhradního háčku? Nezbývá než bandáž odstranit.

Nic takového se s bandážemi CoPoly stát nemůže. Jejich aplikace spočívá pouze v navinutí a fixace není zapotřebí − drží samy a nezanechávají při tom žádné zbytky lepidla. Odstraníte je pouze tehdy, když si to sami přejete.

Je lepší být cool než odpuzovat

Dalším nedostatkem klasického pružného obinadla je jeho vzhled. Co si budeme říkat, není elegantní, není ani přijatelný, je to zkrátka trošku odpudivé. Nikdo z nás přitom nechce zapadnout do představy „zanedbaného chudáka“ obvázaného tristním šedobéžovým textilem, který pouští chlupy. V tomto bodě ortézy vítězily jednoznačně. Ale bandáže CoPoly jsou zase o krok dál. Vyrábějí se v různých barvách a vzorech, takže si je každý den můžete sladit podle oblečení nebo přizpůsobit momentální náladě. Vzory jsou opravdu různé − od roztomilých přes něžné až po skutečně drsné.

Pro zvířecí zdraví i radost

No a to nejlepší na konec: Bandáže CoPoly jsou oblíbeným zdravotnickým prostředkem i ve veterinárním lékařství, a to nejen při léčbě pohybových obtíží, ale také k fixaci nitrožilní kanyly nebo jako sportovní bandáže například v dostihovém sportu. I tady se barevné provedení velice dobře hodí − nejen že můžete zvířata vyladit, ale i barevně odlišit nebo pomocí správně voleného vzoru varovat okolí (například že tento pes vás dozajista umazlí k smrti).

CoPoly přitom není žádná krátkodechá trendy novinka, která se letos neosvědčí a příští rok zmizí z trhu. Jsou tu pro vás už dvacet let. A věřte − jejich vzory se vám budou líbit natolik, že budete téměř litovat, když si zrovna nebudete mít co obvázat.

(pez)



Štítky
Farmacie Farmakologie Farmaceutický asistent
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#