#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

První ohlédnutí za sjezdem


Vyšlo v časopise: Čas. čes. lék., 93, 2021, č. 11, s. 12-13

Sjezdů už jsem zažil opravdu hodně. Tady bylo velmi příjemné, že probíhala korektní, slušná a věcná diskuze bez ohledu na rozdílné názory. S tím jsme se u předcházejících sjezdů vždycky nesetkávali, to byl velký posun a snad i příklad pro budoucnost, že by to mělo takto vypadat na jednáních důležitých orgánů. Samozřejmě jsem rád, že jsme schválením usnesení dostali od delegátů důvěru, je to nějaká zpětná vazba, že delegáti berou představenstvo, vidí výsledky a že se nám snaží pomoci, abychom mohli pokračovat v práci a některé věci posouvali dál a zlepšovali. Je to pro mě velmi motivující, když vidím, že delegáti, respektive členové, vnímají naši práci pozitivně a mají v nás důvěru. Jsem samozřejmě rád, že se nám podařilo změnit celou řadu věcí, které jsme potřebovali hlavně v ekonomice, taky jsem rád, že postoje, které máme vůči státní správě, vnímají delegáti stejně, jak jsme navrhovali. Neskrývám, že to je pro mě povzbuzující a potěšující a věřím, že to takhle vidí i ostatní členové představenstva. Tak to jsou nejprvotnější a nejintenzivnější prožitky ze sjezdu pár vteřin po jeho skončení…

Mgr. Aleš Krebs

Bylo to krásné. Celý průběh sjezdu byl neuvěřitelný, něco takového nepamatuji. Myslím tím, například dodržování časového harmonogramu nebo kultivovanou diskuzi bez osobních invektiv, překřikování se apod. Zajištění ze strany sekretariátu i techniků hotelu, příprava programu nebo návrhy usnesení – jedním slovem výborné.

Mgr. Hana Šnajdrová

Jsem velice spokojen, ať už úrovní, že to proběhlo takto relativně v klidu, tak obsahem. Měl jsem z toho docela obavu, ale dopadlo to dobře. Úkoly jsou jasně dané, formulované, můžeme si vyměřit nějaké mantinely, ve kterých se budeme pohybovat, práce nás každopádně čeká hodně. Teď bude záležet na tom, s kým budeme ten hokej hrát, kdo bude partnerem proti nám a jestli budeme mít sílu, ať už fyzickou nebo psychickou, se s těmi lidmi domluvit, aby lékárna zůstala zdravotnickým zařízením, sloužila lidem v nemocech a abychom byli tím, čím jsme byli před nějakými třiceti nebo padesáti lety.

PharmDr. Jindřich Šmíd

Jezdím na sjezdy už asi 15 let, ale takový jsem ještě nezažila! A čím to bylo? Jednak nebyl volební, to je pravda, to by asi bylo trochu jiné, ale asi taky byl výborně připravený, bylo to věcné, řada věcí byla předem v regionech prodiskutována. Myslím, že se změnilo i složení delegátů, zdá se mi, že tady bylo hodně mladých, že jsme možná svědky i nějaké generační výměny, což mě opravdu potěšilo.

PharmDr. Jarmila Skopová

Hladké odhlasování navýšení příspěvku i nového sídla Komory vnímám jako projev důvěry Alešovi Krebsovi a Martinu Kopec­kému po dvou odpracovaných letech. Blahopřeju! Zajímal by mě profil delegátů, věk, pohlaví, z jaké lékárny (veřejná/nemocniční/vlastní) přišli a mám takový subjektivní dojem, že se sjezd letos hodně omladil.

PharmDr. Ondřej Pavlíček, Ph.D.


Štítky
Farmacie Farmakologie Farmaceutický asistent
Článek Editorial
Článek WEBINÁŘ

Článek vyšel v časopise

Časopis českých lékárníků

Číslo 11

2021 Číslo 11
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

Hypertenze a hypercholesterolémie – synergický efekt léčby
nový kurz
Autoři: prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc.

Multidisciplinární zkušenosti u pacientů s diabetem
Autoři: Prof. MUDr. Martin Haluzík, DrSc., prof. MUDr. Vojtěch Melenovský, CSc., prof. MUDr. Vladimír Tesař, DrSc.

Úloha kombinovaných preparátů v léčbě arteriální hypertenze
Autoři: prof. MUDr. Martin Haluzík, DrSc.

Halitóza
Autoři: MUDr. Ladislav Korábek, CSc., MBA

Terapie roztroušené sklerózy v kostce
Autoři: MUDr. Dominika Šťastná, Ph.D.

Všechny kurzy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#